Exporteren NL ondernemers - transactie - verpakkingslijn - Zuid-Afrika

Onderhavige transactie betreft de levering van een PerfoTec 2 exit laser, de installatie daarvan en het verzorgen van trainingen voor de werknemers van debiteur die de machine zullen gaan bedienen. Het door PerfoTec te leveren laser-apparaat is ontwikkeld voor de verpakkingsindustrie, met name voor het produceren van verpakkingsmateriaal voor groente en fruit. Het laser-apparaat maakt het mogelijk om verpakkingen te perforeren. Het behandelde verpakkingsmateriaal zorgt ervoor dat groente en fruit langer houdbaar blijven en verspilling wordt tegengegaan. Door kleine perforaties in het verpakkingsmateriaal wordt de ‘levensduur’ van de verpakte verse etenswaren namelijk aanmerkelijk verlengd ten opzichte van verpakkingen zonder deze perforaties.