Investeringsfondsen lokaal mkb - Transactie - Badia Impact Fund

Badia Impact Squared (BIF II) zal in een early-stage en groeifase kapitaal verschaffen aan mkb met een hoog groeipotentieel in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (voornamelijk Egypte en Jordanië). Het fonds richt zich op innovatieve mkb-bedrijven met een technologie-of een bedrijfsmodel dat nieuwe markten creëert of bestaande markten openbreekt. BIF II voorziet in grote onvervulde behoeften op het gebied van (maar niet exclusief) onderwijs, financiële diensten, gezondheidszorg, consumentenproducten en media.

Totale investering: USD 10 miljoen/ Ca. EUR 8.8 miljoen (gebaseerd op de huidige wisselkoers). Met deze investering draagt het DGGF bij aan een verwachte fondsomvang van USD 54 miljoen bij de eerste close, met een verwachte totale fondsomvang van USD 65 miljoen.