Closing the SME financial gap - conference report

Op 1 oktober hebben Triple Jump en PwC – namens het Dutch Good Growth Fund (DGGF) Investeringsfondsen lokaal mkb – de conferentie “Closing the SME Finance Gap: Empowering Young & Women Entrepreneurs in Frontier Markets” georganiseerd in het Compagnietheater in Amsterdam. De discussies gedurende deze dag toonden aan dat er geen kant-en-klaar oplossing is om alle verschillende behoeften van de mkb sector in opkomende markten te bedienen. De oplossingen moeten context-specifiek zijn en de aanpak moet doelgericht zijn. Er zijn veel geschikte oplossingen getest en bewezen – de uitdaging is om een divers ecosysteem op te schalen. In dit rapport lees je hoe het financieringsaanbod voor het mkb opgeschaald kan worden en vind je de inzichten per breakout sessie.