Podcasts

Samen met Grenzeloos Ondernemen maakt DGGF podcasts met ondernemers. Beluister hieronder de hele serie van 'Grenzeloos Ondernemen'. 

Foto van This Side Up
Beeld: ©This Side Up

This Side Up

This Side Up is matchmaker tussen consument, brander en koffieboer. De podcast gaat over hoe een social scale-up op basis van vertrouwen door kan groeien. Ook in coronatijd.

U kunt de podcast met This Side Up ook beluisteren op: Spotify, Google Podcast of Apple Podcast

Vrouwelijke werknemers in India
Beeld: ©J Label

J LABEL

J  LABEL zet zich in voor eerlijke posities voor vrouwen in mode-industrie. Wilt u weten hoe u als klein modebedrijf eerlijk kunt produceren? Luister dan naar de podcast over dit succesvolle modemerk! 

U kunt de podcast met J LABEL ook beluisteren op: Spotify, Google Podcast of Apple Podcast

Beeld: ©WelMac

WelMac

WelMac stapte duurzaam de macadamiamarkt in. Zuid-Afrika kan helaas niet iedereen van stroom voorzien, dus zitten sommige delen van het land tijdelijk zonder stroom. Wilt u weten hoe Nick dit probleem heeft opgelost met behulp van DGGF? Luister dan naar deze podcast!

U kunt de podcast met J LABEL ook beluisteren op: SpotifyGoogle Podcast en Apple Podcast.

Beeld: ©CFSS

CFSS

In de vierde aflevering is Henk Schouten van Community Food Systems en Services (CFSS) te gast. Henk draagt graag zijn steentje bij aan een oplossing van het voedingsprobleem in India.

U kunt de podcast met CFSS ook beluisteren op: Spotify, Google Podcast of Apple Podcast

Beeld: ©Fairphone

Fairphone

Noud (Fairphone) en Tim van Galen (DGGF) vertellen over de samenwerking én hoe de financiering tot stand is gekomen. Daarnaast legt Noud de missie van Fairphone uit: succesvol ondernemen met eerlijke productieketen en arbeidsomstandigheden

U kunt de podcast met Fairphone ook beluisteren op: Spotify, Google Podcast of Apple Podcast

Meer informatie

Wilt u ook internationaal ondernemen met impact? Met DGGF financiert RVO, in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, projecten in ontwikkelingslanden en opkomende markten. Onze adviseurs helpen u graag met vrijblijvend advies op maat. Mail ons: if@rvo.nl.