Lancering van het DGGF Impact Report 2021

Het Dutch Good Growth Fund - Financiering Lokaal MKB (DGGF) is opgericht in 2014 en werkt sindsdien aan het bevorderen van toegang tot financiering en ondernemerschap in opkomende markten. In dit rapport gaan we dieper in op de belangrijkste impactgebieden van gefinancierde mkb’ers en gecreëerde banen sinds de start van DGGF, met bijzondere aandacht voor de uitdagingen in de context van de COVID-19-pandemie.

Impact report 2021 - foto voorkant en inhoudsopgave

De ontwikkeling van het DGGF-mandaat komt in deze volatiele jaren het beste naar voren in de trajecten van de mkb-bedrijven die we financieren. In acht impactverhalen over vier thema’s gaan we in op mkb-bedrijven die een sterke impact hebben laten zien.

We voegen ook een snapshot toe van de DGGF-bijdrage aan het SDG-raamwerk. Het belangrijkste doel is om een selectie van verhalen te laten zien van door DGGF gefinancierde mkb-bedrijven die onder de moeilijkste omstandigheden een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan de impactdoelstellingen van DGGF.

Klik hier voor het volledige rapport en veel leesplezier!

DGGF Impact report - foto's van projecten