DGGF: van RVO naar Invest International

Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) stapt van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over naar Invest International. RVO voert namens de Minister van Buitenlandse Zaken het DGGF uit. De uitvoering en beheer hiervan gaan per 1 oktober 2021 over naar de opgerichte organisatie Invest International.

Beeld: ©Invest International

RVO en Invest International

Invest International brengt relevante financiële expertises, producten, advies en andere diensten van zowel de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) als Nederlandse Financierings-maatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO) samen en wordt aangevuld door een nauwe samenwerking met Atradius Dutch State Business.

Wat verandert er voor u?

Behalve de naam en de juridische structuur verandert er niet veel. Zo zullen ook de meeste medewerkers van de betreffende RVO-programma’s mee gaan naar Invest International. De voorwaarden van onze producten en diensten veranderen door de nieuwe naam en overgang niet. En er verandert (nog) niets aan de rekeningnummers waarvan u financiering, dan wel financiering ontvangt en/of aflossing en rentebetalingen doet.

U kunt blijven rekenen op de hulp, ondersteuning en begeleiding van de medewerkers van de programma’s. Tot 1 oktober kunt u de, bij u bekende contactgegevens gebruiken, daarna zal het emailadres wijzigen van voornaam.achternaam@rvo.nl naar voornaam.achternaam@investinternational.nl

Om de verdere overdracht goed te laten verlopen, delen wij uw klantgegevens met het set-up team van Invest International. Meer informatie over de nieuwe organisatie Invest International vindt u op: www.investinternational.nl.

Samen met en voor u werken

De programma's die worden overgedragen aan Invest International blijven samenwerken met het rijke pakket aan financierings- en andere instrumenten, voor investeringsvoorbereiding en innovatief ondernemen, zowel voor internationale en nationale zaken. U blijft nog steeds van harte welkom om blijvend gebruik te maken van het brede assortiment van RVO. Zoals bijvoorbeeld de wereldwijde netwerken, contacten, landeninformatie, kennis, informatie en belangenbehartiging.

Advies over het ondernemen in opkomende markten en ontwikkelingslanden en de bekende handelsmissies door RVO georganiseerd, blijven voor u toegankelijk. Kijk voor alle informatie over onze internationale business op www.rvo.nl/internationaal-ondernemen.

Vragen

Heeft u vragen over de overgang van RVO naar Invest International? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon bij RVO of bekijk de website van Invest International.