DGGF Jaarverslag 2020

Ook in 2020 heeft DGGF met verschillende projecten positieve impact gemaakt. Deze positieve impact meten we elk jaar. Bekijk hieronder het overzicht van de behaalde impact voor 2020 aan de hand van een aantal vaste graadmeters.
 

©DGGF
©DGGF

Download het jaarverslag als png- of pdf-bestand. 

Over DGGF

Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) helpt Nederlandse ondernemers om maatschappelijk verantwoord te ondernemen in opkomende markten en ontwikkelingslanden. Door het bieden van leningen en garanties verbindt het DGGF hulp en handel. Het DGGF is gericht op positieve impact. Denk aan werkgelegenheid, duurzaamheid en gendergelijkheid.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze jaarcijfers of wilt u internationaal ondernemen met impact? Met DGGF financiert RVO, in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, projecten in ontwikkelingslanden en opkomende markten. Onze adviseurs helpen u graag met vrijblijvend advies op maat. Mail ons: if@rvo.nl.