DGGF – Financing Local SMEs – lanceert impact report!

Sinds 2014 zet het Dutch Good Growth Fund (DGGF) – 'Financing Local SMEs' – zich in voor betere financieringsmogelijkheden voor lokale ondernemers en stimuleert ondernemerschap in opkomende markten.

Vandaag lanceert DGGF – 'Financing Local SMEs' – het impact report: Enabling entrepreneurship in frontier markets. Inspirerende praktijkverhalen van lokale ondernemers laten zien welke positieve impact de bijdrage van het DGGF tot nu toe heeft gecreëerd.

DGGF report - Enabling entrepreneurship in frontier markets

Ondernemerschap stimuleren in opkomende markten

DGGF richt zich op het hele ecosysteem van lokaal mkb door investeringen met technische assistentie en kennisdeling te combineren. De afgelopen vijf jaar heeft DGGF – “Financing Local SMEs” – een positieve impact geleverd in 60 landen door onder andere 33.316 banen te creëren en meer dan 4.500 mkb’ers te ondersteunen dankzij de bijdrage aan lokale financiële dienstverleners.

Wil je meer weten over hoe de unieke benadering van DGGF impact creëert voor jonge en vrouwelijke ondernemers of ondernemers in fragiele staten?

In het DGGF rapport 'Enabling entrepreneurship in frontier markets' lees je diverse inspirerende praktijkverhalen van ondernemers die dankzij de bijdrage van DGGF de kans hebben gekregen om hun onderneming te laten groeien.