DGGF – Investeringsfondsen lokaal mkb – lanceert impact rapport!

Sinds 2014 zet het Dutch Good Growth Fund (DGGF) – Investeringsfondsen lokaal mkb – zich in voor betere financieringsmogelijkheden voor lokale ondernemers en stimuleert ondernemerschap in opkomende markten. Vandaag lanceert DGGF – Investeringsfondsen lokaal mkb – het impact report: 'Five years of enabling entrepreneurship in frontier markets'. Inspirerende praktijkverhalen van lokale ondernemers laten zien welke positieve impact de bijdrage van het DGGF tot nu toe heeft gecreëerd.

DGGF report - Enabling entrepreneurship in frontier markets

Ondernemerschap stimuleren in opkomende markten

DGGF richt zich op het hele ecosysteem van lokaal mkb door investeringen met technische assistentie en kennisdeling te combineren. De afgelopen 5 jaar heeft DGGF – Investeringsfondsen lokaal mkb - 33.316 banen ondersteund en meer dan 4.500 mkb’ers gefinancierd, dankzij de bijdrage aan lokale financiële dienstverleners.

Wil je meer weten over hoe de unieke benadering van DGGF impact creëert voor jonge en vrouwelijke ondernemers of ondernemers in fragiele staten? In het recent gepubliceerde DGGF rapport 'Five years of enabling entrepreneurship in frontier markets' lees je inspirerende praktijkverhalen van ondernemers die dankzij de bijdrage van DGGF de kans hebben gekregen om hun onderneming te laten groeien.