#ClosingTheGap Mekong - laatste stop Vientiane

Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) werkt samen met Emerging Markets Consulting (EMC) en Toh Laoworkork Space (Toh-X) om lokale stakeholders in Vientiane Capital samen te brengen, en nieuwe perspectieven op het ecosysteem van het Laotiaanse ondernemerschap te bespreken.

Op 13 juli 2018 verzamelden de lokale stakeholders uit het ecosysteem van Laos zich tijdens een workshop in Vientiane Capital om hun waardering voor de sterke en zwakke punten van het ecosysteem te delen en samen mogelijke oplossingen uit te werken die bijdragen aan een gunstiger bedrijfsklimaat voor lokale ondernemers en hun bedrijven.  Meer dan 40 vertegenwoordigers van financiële instellingen, bedrijfsverenigingen, ontwikkelingsorganisaties, bedrijfsondersteunende dienstverleners, bedrijven en ondernemers namen deel aan het evenement.

Lees het volledige artikel.