Oasis Capital Ghana eerste closing Oasis Africa VC Fund (OAF) $ 27 miljoen

Oasis Capital Ghana rondt eerste closing van Oasis Africa VC Fund (OAF) af voor $ 27 miljoen. Oasis Capital Ghana kondigt de eerste closing aan van zijn tweede fonds, Oasis Africa VC Fund (OAF).

Essentiële diensten

OAF investeert in het midden- en kleinbedrijf in Ghana en Ivoorkust. Het fonds bedraagt $ 27 miljoen en zal zich richten op essentiële diensten als onderwijs, financiële dienstverlening, huisvesting, gezondheidszorg, voedselvoorziening en de horecasector.

De verwachting is dat investeringen vanuit het fonds voor de helft uit leningen en de andere helft uit investeringen zal bestaan.

DGGF doelstellingen

De op maat gemaakte investeringsinstrumenten en de focus op het kleinere mkb, voor marktsegmenten in Ghana en Ivoorkust met een hoog financieringstekort, sluiten direct aan op de doelstellingen van het DGGF.